Hoofd Coördinator Jeugd HVC '10: "Ik heb er geen zin meer in....ik stop ermee

Ik heb besloten om het einde van het seizoen te stoppen als Hoofd Coördinatoren Jeugd in het Jeugdbestuur. Dit is het tweede jaar in het Jeugdbestuur en ik kan mezelf niet meer motiveren om ermee door te gaan. Van vrijwilligerswerk hoor je energie te krijgen, maar dat is niet meer aanwezig wegens verschillende gebeurtenissen, omstandigheden, etc. Een aantal van deze gebeurtenissen, omstandigheden zijn:

- Vrijwilligerswerk ga ik niet doen, ik heb er geen tijd voor en betaal toch contributie?

- Ik ga echt geen kantinedienst doen, dat doen anderen maar. - Waarom moet ik vlaggen, dat moet HVC’10 toch regelen?

- Mijn zoon gaat naar een andere vereniging, want hier komt hij niet verder.

- Waarom speelt mijn zoon zo laag? Hij wil hoger spelen, anders stopt hij ermee.

- Waarom krijgt mijn zoon geen goede trainer/coach? Dat moet HVC'10 toch regelen?

 

Je doet het als vrijwilliger nooit goed en dit is nog maar een kleine greep van wat er op ons pad komt. Mensen vergeten, dat het vrijwilligerswerk is en dat we afhankelijk zijn van vrijwilligers, want anders heeft de club geen bestaansrecht. En daar mis ik het stuk respect naar de vrijwilligers toe. Lees verderop de site van HVC '10