vv Asperen hoopt interim bestuur te vormen

De club hoopt na het vertrek van de DB dat het lukt om op korte termijn een interim bestuur te vormen. Met dit interim bestuur zullen ze dit seizoen zoveel mogelijk de lopende zaken handhaven en urgente zaken zo goed mogelijk afhandelen. Dit betekent dat er voorlopig geen belangrijke wijzigingen zullen plaatsvinden in het bestaande beleid. Daarnaast gaat het interim bestuur aan de slag met het zoeken naar bestuursleden die voor de langere termijn aan het bestuur willen toetreden. De club hopen dan ook op de ALV in oktober 2019 een nieuw bestuur te kunnen voordragen aan de leden. Mocht het niet lukken om op korte termijn een interim bestuur te vormen dan zal er een buitengewone ledenvergadering worden georganiseerd om dit met de leden te bespreken. 

Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen naar secretaris@vvasperen.nl

Jesper van Est bestuurslid Technische zaken

Gert de Bruijn bestuurslid Terrein en opstallen

Joost Blommendaal bestuurslid Algemene zaken

Bron vv Asperen