Voetbal Totaal organiseert de "Nationale 2 tegen 2 kampioenschappen" in de Herfstvakantie 2019

Wil jij in jouw leeftijdscategorie het beste team worden? Waar kies jij voor? Pingelen of samenspelen met je beste vriendje of vriendinnetje? Vanaf 8 jaar tot en met 15 jaar. beginnen we met de districtswedstrijden in elke provincie. Een complete dag waarbij tegen elkaar gaan voetballen, strijden om districtswinnaar van het jaar en door naar de landelijke finaledag. Een jongens en meisjes competitie met een landelijke finaledag. De districtswedstrijden worden gehouden in Maggenheim, Makkum Friesland, Kennemer Sporthal in Haarlem en op dit moment zijn we bezig met Amersfoort voor de regio Utrecht. Verdere sporthallen worden nog bekend gemaakt. Uiteraard is de lunch inbegrepen en gaan we deze dagen uitdagende wedstrijden tegemoet zien en als je als team wint wacht er een mooie prijs voor de winnaars. Maar ook voor de 2e en 3e plekken zijn leuke prijzen te winnen.

Leeftijdscategorie:

JO9   MO9

JO10 MO10

JO11 MO11

JO12 MO12

JO13 MO13

JO14 MO14

JO15 MO15

JO16 MO16

 

Binnenkort meer nieuws omtrent deze kampioenschappen.