Clubhuis Quick Boys 29 maart officieel geopend

Na 10 maanden hard gewerkt te hebben is de kantine omgebouwd in een waar moinieuw clubhuis. Een resultaat dat gezien mag worden, waar de club trots op is. De fraaie vormgeving van het nieuwe clubhuis is een blikvanger van jewelste geworden. Heel veel dank is er verschuldigd aan allen die deze nieuwbouw mogelijk hebben gemaakt. Het was met heel veel hoofdbrekens, een gigantische klus om binnen het beschikbare budget te blijven. Maar dankzij de gulle giften van blauwwitte bedrijven, de vriendenprijsjes van Quick Boyzers en de vele vrijwilligershanden is dat gelukt. Natuurlijk mag dit niet onopgemerkt blijven en iedereen wordt uitgenodigd om op vrijdag 29 maart aanstaande de opening te vieren. De hoofdsponsor Anton van der Plas van Ouwehand Vis zal de opening verrichten. Verzamelen vanaf 19.00 uur in de Businessclub. De opening start met een spectaculaire openingsact om 19.30 uur bij de entree van het clubhuis. De daaropvolgende receptie duurt tot ca. 21.30 uur. Bron Quick Boys