OJC zet nog meer in op eigen jeugd

Achter de schermen wordt door de commissie Technische Zaken hard gewerkt aan de vorming van de A-selectie voor het nieuwe seizoen. De eerste 13 spelers hebben hun jawoord gegeven en maandagavond het bijbehorende contract ondertekend. Nagenoeg allemaal hebben ze een achtergrond als (jeugd)speler bij onze mooie club. OJC ROSMALEN is blij dat Kay van den Boogaard, Melvin van Gestel, Guus Habraken, Ritchie van Ooijen, Roel van de Sande en Joeri Theunissen ook volgend seizoen deel zullen uitmaken van ons eerste elftal. Daarnaast zullen Marijn van Dinther (keeper), Tonni Maric en Niels Mulder doorstromen vanuit OJC 2 en komen er verschillende oudgedienden terug naar De Groote Wielen. Zo keren, na een jaartje bij het Waardenburgse WNC, Bram Nijhoff en Joyry van Beers terug op vertrouwde bodem. Daarnaast komt voormalig OJC-jeugdspeler Brian van der Steen over van TGG. Op korte termijn hopen we meer oudgedienden te kunnen presenteren. Lees verder bij OJC Rosmalen