Christos, Remco en Marcel naar Griekenland

Griekenland Thessaloniki

Seminars 29 april / 4 mei van nederlandse coaches in het grieks en engels. De deelnemers

Christos Kousounis Zijn beroep: werkzaam bij de gemeente, afdeling van werk / ontwikkeling, therapeut en coach. UEFA A, officieel scout diploma, Scout van de KNVB (oost-Nederland) van 2010 t / m 2015. Mannen en vrouwen voetbal coach, verantwoordelijke Academies jongens en meisjes (Nederland) sinds 1994.  HJO

Discussie met de Griekse trainers.

Onderwerp:

1. wat is voetbal?

2. piramide Nederlands voetbal 3

3. Nederlandse vakbonden amateur en professioneel

4. kenmerken van voetballers JO7-JO19 academies

5. talent erkenning presentatie

Spel van woorden en daden

Remco Boere

Theorie en praktijk. Voormalig professioneel Ado Den Haag, Vitesse, Zwolle, Roda JC, Hercules Thessaloniki, Gil Visente Portugal. Coach in Nederland en daarna verantwoordelijke academie en eerste team Al Jazira Abu Dhabi, al linkshalf Emirates, Qatar u16 en Football Tech dir Al Alhy Tripoli Libië, United Sports club India. Hij is op dit moment verantwoordelijk voor de academie in Zweden en maakt Zweedse voetballers klaar voor Europa en Azië. 

Training in game-en game systeem.

Marcel Wagenhuis

Officiële scout van de KNVB Voetbalcoach 1. Opleiding René Meulensteen 3 Daagse. Diploma's KNVB

2. Website en magazine Voetbal Totaal. D, De Jeugdtrainer-De Pupillentrainer  3. Bedrijf geeft officieel seminars en trainingen aan coaches (methode  en Nederlandse federatie) met een officieel certificaat dat in Nederland wordt erkend.

Presentatie Methode training methode. Cursus Pupillentrainer in het Engels.

Opname online Pupillentrainingen. HJO, TJC en Jeugdtrainer.