RKDES het NIEUWE opleiden van eigen kader....10 trainers geslaagd!

Onlangs zijn 10 trainers geslaagd voor de opleiding JVTC deel I. Uniek in Nederland met topopleiders aan het roer. Hans van Kasteren(ex docent en Regiocoach KNVB) en Michael Buskermolen (Ex prof AZ en Jeugdtrainer AZ).

Met veel toewijding en passie staan deze voetballiefhebbers meerdere avonden per week op het veld om onze jeugd te helpen zich te ontwikkelen als voetballer/ster. Bij RKDES biedt de vereniging de jeugdtrainers de mogelijkheid om intern onder begeleiding van Hans van Kasteren en Michael Buskermolen meerdere Jeugdvoetbal cursussen te volgen. Door middel van deze ondersteuning hopen wij hiermee jeugdtrainers te helpen in hun ontwikkeling als voetbaltrainer/coach.

RKDES is trots op de vele vrijwillige jeugdtrainers die zich zo ontzettend veel inspannen voor onze vereniging en hopen op deze manier iets terug te kunnen doen richting hen die helpen. Hieruit blijkt maar weer indien je goede opleiders hebt waarbij de club een missie en visie heeft dat voorzien is van diverse opleidingen waarbij we constateren dat de KNVB nog verre van dit ideaal is.

Hoofdklasse

Uit betrouwbare bron kunnen we melden dat diverse andere toepassingen worden doorgevoerd waardoor de club veel verder is dan menig andere club. Aangezien bij veel organisaties bestuurders het opleiden overlaten aan jonge twintigers zonder enige ervaring,  blijkt maar weer dat de ervaren rotten in dit vak het NIEUWE opleidingsmodel toepassen. En dan bedoelen we echt NIEUW. Tijdens de scouting hebben we mogen ervaren wat de reden is waarom kinderen een aantal jaren geleden nog 1e en 2e klasse voetballen en nu al in de hoofdklasse met leuke tegenstanders als FC Volendam. Met Kudelstaartse kinderen kun je dus ook veel bereiken.....