Een cursus Pupillentrainer maar is pedagogiek nu ook van belang?

Een cursus Pupillentrainer geven is een prachtig iets om kinderen uiteindelijk met plezier beter te leren voetballen. Het plezier wat dat geeft waarbij trainers/coaches maar ook ander kader bereid zijn om te investeren in hun eigen opleiding. Daar helpen we graag bij en zorgen we binnen een goede structuur en organisatie dat trainers en coaches met een goed gevulde rugzak kinderen hun dromen, ongeacht wat die zijn, op weg te helpen.

De Maatschappij verandert en gedrag ook!  Een stukje Pedagogiek? Is dat handig?  

Maar de tijd verandert ook, kinderen worden mondiger en kunnen ander gedrag vertonen waardoor trainers en coaches daar best last van hebben of weten niet hoe mee om te gaan. Ook krijgen we vaak vragen van trainers, hoe zou jij dat oplossen of weet jij wat de beste methode is....Moeten we kinderen straffen of hebben we andere mogelijkheden om kinderen te benaderen en naar gedrag te kijken? Willen we meer weten over kinderen, wat zit er achter het kind en kan ik tot hem of haar doordringen? Door al deze vragen gaan we ons niet alleen met de training bezig houden maar ook met een stukje pedagogiek. 

 

We begeleiden op het gebied van positief coachen en het omgaan met spelers die extra aandacht vragen qua gedrag. We kijken met bestuurders én trainers naar wat er al is, wat zij nog meer kunnen doen en waar wij hen bij zouden kunnen ondersteunen.

Wil je hier meer over weten? Mail dan naar mail@sport-totaal.nl