"Dag van de Pupillentrainer"

De opleiding begint bij de mini's .De beste trainers horen bij de Pupillen en Junioren vinden velen. Wij van Voetbal Totaal willen de "Dag van De Pupillentrainer" in het daglicht zetten met nieuwe processen en facetten tijdens bijeenkomsten. Praktijk en presentatie. Wat zijn processen van leren voetballen?

  • Integrale leerlijnen;
  • periodieke leerdoelen;
  • spelintenties;
  • speelwijze;
  • veldbezetting;
  • coachen;

maar wat is dat eigenlijk en hoe doen we dat? Wie coachen we? Wanneer doen we dat, waar doen we dat? Maar ook wat doen we binnen de opvoedkunde(Pedagogiek), gedrag van spelers, ouders, kader. Kunnen we al fysieke en mentale training toepassen? Kunnen we zelfs andere sporten die verder zijn in denken en doen erbij betrekken? Er verandert veel en snel en daar willen we graag op inspelen en iedereen voorzien van deze informatie. Wat vind jij van de "Dag van de Pupillentrainer"? Aan de hand van praktijkvoorbeelden laten we het trainen 2.0 en coachen 2.0 Al deze onderwerpen worden op een avond binnen binnen bovenstaande onderwerpen besproken! Wat maakt jou een complete trainer/coach? De Dag wordt bij een vereniging georganiseerd.