"Dag van de sportkantine medewerker"

Gezonde voeding voor kinderen maar ook voor elke sporter van belang. "Dag van de sportkantine medewerker" Wij van Voetbal Totaal wil "Dag van de sportkantine medewerker" in de Spotlight zetten. Nieuwe processen en facetten tijdens bijeenkomsten. Leven we wel gezond, maar sporten we ook wel gezond? Kinderen met overgewicht zitten vaak niet lekker in hun vel. Kunnen ze daar wat aan doen? Nee dat, maar kan de omgeving een bijdrage leveren om kinderen te stimuleren om gezonder te eten en te drinken? Ja dat kan. Kunnen ouders een bijdrage leveren aan het welzijn van hun kind? Ja dat kan. De kantine medewerker is de spil in de vereniging als het draait om een stuk hygiëne, gezonde voeding en open staat voor vernieuwing.

 

RKDES SCOORT GOUDEN CERTIFICAAT VAN VOEDINGSCENTRUM VOOR KANTINE.

Ook andere verenigingen kunnen meedoen aan een gezonde kantine. Laten we het doen in het belang van de sport en het kind. Leden van verenigingen mogen de beste kantine medewerker aanmelden. Met een reden. Een prijs hoort erbij. Er verandert veel en snel en daar willen we graag op inspelen en iedereen voorzien van deze informatie. Wil je als bestuurder en commissie ook zo'n informatieve avond mee maken? We gaan dit organiseren op een locatie in Nederland.