Nationale overschrijvingen amateurvoetbal mogelijk tot en met 15 juni

Het is altijd een populair onderwerp: de overschrijvingen in het amateurvoetbal. Spelers die volgend seizoen bij een andere vereniging in de categorie A willen spelen of personen die korter dan drie jaar niet hebben gevoetbald en gaan voetballen bij een andere vereniging in de categorie A, dienen hiervoor een overschrijving aan te vragen. De deadline is ook dit jaar vastgesteld op 15 juni, 23.59 uur. Deze verzoeken worden verleend per 1 juli. Bij het proces van overschrijven is er een rol weggelegd voor zowel de voetballer/voetbalster als voor de betrokken verenigingen. In het filmpje bovenaan deze pagina wordt het proces zo overzichtelijk mogelijk uitgelegd. Deel dit filmpje ook vooral via de kanalen van de eigen club zodat de leden precies weten hoe een overschrijving in z’n werk gaat.

Bron KNVB