BEKERCOMPETITIES NADEREN HUN ONTKNOPING

Ook dit seizoen hebben weer vele teams deelgenomen aan het bekertoernooi, vanaf de JO-8 tot aan de veteranenteams. Om de winnaars per categorie te bepalen worden aan het einde van het seizoen de bekerfinales gespeeld. In totaal worden er in West I 52 bekerfinales gespeeld. In West I zal de bekerfinale voor eerste elftallen worden gespeeld op zaterdag 8 juni. Deze finale gaat tussen Huizen 1 en Fortuna Wormerveer 1. De wedstrijd wordt gespeeld bij Legmeervogels in Uithoorn en begint om 14.30 uur. Alle overige bekerfinales worden gespeeld op vrijdagavond 31 mei (zes in totaal) en zaterdag 1 juni, ook bij Legmeervogels. 

In West II wordt de bekerfinale voor eerste elftallen gespeeld op donderdag 30 mei. Deze finale gaat tussen FC ’s-Gravenzande 1 en Ter Leede 1. De wedstrijd wordt gespeeld bij Verburch in Poeldijk en begint om 14.30 uur. Alle overige bekerfinales worden gespeeld op zaterdag 1 juni bij Barendrecht.

 

Schema West 1 zie KNVB.nl

Schema West II zie KNVB.nl