Voetbalvereniging VV-Helden is de eerste amateurclub uit Limburg die gebruikt maakt van VoetbalTV

Toeschouwers zullen al eens raar omhoog gekeken hebben als ze langs het hoofdveld lopen. “is dat een extra lichtmast”? zullen ze zich afgevraagd hebben? Nee, niets is minder waar. Vanaf deze week zullen wedstrijden van de senioren en de jeugd vanaf JO13 (groot veld) die gespeeld worden op het hoofdveld van Helden live te volgen zijn. Helden 4 is het team dat de spits mag afbijten op 16 mei in de wedstrijd tegen Haelen 2. De slimme camera’s van VoebalTV maken volautomatische videoregistraties van de wedstrijden, bedoeld voor : Supporters, die de live wedstrijd kunnen volgen of de samenvatting kunnen terug kijken; Spelers, die de wedstrijd nog eens kunnen herbeleven, hun doelpunt kunnen bekijken, of die redding. Trainers die de beelden kunnen gebruiken bij hun wedstrijdanalyse. Iedereen die geïnteresseerd is in vv Helden kan de (gratis) voetbalTV app installeren op de telefoon, of tablet met behulp van je voetbal.nl account/KNVB Account.

Bron vv Helden