Zojuist binnengekomen RK EDO Ursem Noord Holland

Bij RK EDO in Ursem Noord Holland zal op 20 september een trainingsavond georganiseerd worden. Bijscholings avond voor trainers JO7 tot en met JO9 (jongens en meisjes).  Puur gericht op een leeftijdscategorie. incl. Oefenstof, koffie/thee. Wil jij een avond meemaken en binnen jouw leeftijds groep naar huis gaan met een rugzak vol voetbalgereedschap kom dan langs en we maken er een interactieve avond van. Die avond behandelen we de jeugd van JO7 t/m JO9. Beheersen van de bal, leeftijdskenmerken, handelingen met en zonder bal. Wat kunnen ze wel en wat nog niet en wat past bij deze leeftijdsgroepen.

Inschrijven kan hier

Of klik hier naar de volgende pagina

 

Cursus Coaching: 

 op 5 oktober ook bij RK EDO in UrsemNoord Holland

COACHEN IS EEN VAK. WAT VERSTAAN WE ONDER VAK? Wil je een wedstrijd incl. de warming up bijwonen? Kijken en vooral luisteren naar de coaches van beide teams? Het volgen van een wedstrijd en na afloop met elkaar analyseren van de coach. Waarom coachen we? Wanneer coachen we? Hoe coachen we? Wie coachen we? Waarop coachen we? Wat is de rol van de coach? Wil je als teambegeleider beter worden in kinderen te coachen? Wat is coachen? Ken jij een andere benaming voor het Engelse woord Coach? Hoe maken we de wedstrijd activiteit compleet? Samen onder genot van een kop koffie of thee nabespreking? Je kunt je hier inschrijven of ga hier naar de pagina