BELANGRIJK! LEES GOED DOOR. Bij inschrijving A of B Categorie

Sinds afgelopen weekend is het mogelijk om je club in te schrijven voor het seizoen 2019/'20; dit kan tot 17 juni 2019. Je hebt afgelopen seizoen team(s) ingeschreven voor de A-categorie en waarschijnlijk ga je dat dit jaar weer doen. Er zijn gedurende het seizoen de nodige teams die ons benaderen om zich tijdens het seizoen terug te trekken uit de A-categorie.

Dit is een onwenselijke situatie omdat dit het competitieverloop sterk beïnvloedt, waarmee andere verenigingen worden gedupeerd.

We roepen daarom verenigingen voor komend seizoen op om vooraf goed te overwegen of zij zich inschrijven voor de A-categorie.

Vanuit de KNVB zullen wij komend seizoen scherper inzetten op het uitspelen van de volledige competitie. Als je je komend seizoen inschrijft voor de A-categorie, betekent dit dan ook dat je het seizoen dient af te maken. Als je gedurende het seizoen merkt dat dit niet lukt, dan dien je het team aan te vullen met andere spelers van de club. Het is dus niet zo, dat wij bij 2 keer niet op komen dagen, automatisch jouw team uit de competitie nemen. Wij hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en gaan ervan uit dat je je weloverwogen inschrijft voor komend seizoen.

Met vriendelijke groet,

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND