Voetbal Totaal....Het Magazine voor ouders, grootouders, verzorgers, vrijwilligers, kader en andere voetballiefhebbers.

Voor ouders, grootouders, verzorgers, vrijwilligers, kader en andere voetballiefhebbers.

 

Het magazine wordt geschreven en geproduceerd door journalisten en redacteuren die hun liefde voor het voetbal en sport in het algemeen delen. Wat we zien en zelf ervaar is dat het gezinsleven vandaag de dag hectisch is. Vaak werken beide ouders. Daarnaast hebben ze een druk sociaal leven, moet er volop gesport worden en hebben ze een dagtaak aan het bijhouden van het leven van anderen op social media. 

 

De kinderen hebben ook een volle agenda en moeten veel. Met volledige aandacht voor elkaar tijd samen doorbrengen schiet er vaak bij in. Via ons Magazine en site bieden we gratis onafhankelijke informatie en inspiratie voor ouders en voetballiefhebbers om de band met hun kinderen, andere mensen en verenigingen te verbeteren. Sport is leuk!