Ervaringen? Wie herkent dit? UEFA C Cursisten getest. Diploma Pupillentrainer...wat is de waarde van Diploma Pupillentrainer als je wordt afgetest?

Vaak wordt er gezegd. Je vooropleiding is minimaal Diploma Pupillentrainer of Juniorentrainer....Nu doe je eindelijk mee aan het grote werk en je wordt afgetest. Wat is de waarde van dat papiertje?  

Wie heeft dit ook ervaren?

 

Op verschillende locaties in Nederland zijn er de afgelopen weken toelatingstesten voor de UEFA C (Youth) georganiseerd. ODe test is erop gericht om te bepalen of een cursist startcompetent is voor UEFA C (Youth). Dit gebeurt doormiddel van een persoonlijk gesprek met een KNVB docent en een analyse van bekeken wedstrijdbeelden. Uiteindelijk gaan er ongeveer zeshonderd cursisten deelnemen aan de opleiding, die in oktober 2019 gaat starten. Om landelijk bij alle deelnemers een toelatingstest af te nemen heeft de KNVB veertig docenten ingezet. Op 35 locaties zijn er circa 750 cursisten getest.

Bron KNVB.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0