Tussentijdse resultaten.....heb je interessante content?

We gaan naast de site online magazine Voetbal/Sport Totaal op de markt lanceren. Een online magazine voor en over het amateurvoetbal/sport. Niet zozeer de interviews met een trainer, of de club van de maand...Maar juist vernieuwingen, veranderingen, oplossingen en diepgaande verhalen met diverse instellingen, bonden en organisaties waarbij uiteindelijk het doel is dat iedereen op de hoogte wordt gehouden omrent alles wat voetbal/sport boeit. Wat houd je als consument em voetbal en sportliefhebber bezig? Uiteindelijk is de sport onze passie die ons verbindt..... Zou jij zo een magazine willen lezen met interessant o.a. zelfs wetenschappelijk, medisch nieuws(pedagogisch). Maar ook...waarom stoppen spelers/sters of gaan naar een andere club? Wil jij meer weten omtrent gedrag? Hoe krijgen we de verbinding? Wat is plezier voor een ieder? Een online magazine wat lekker weg leest maar toch inhoudelijk interessant is. Er verandert veel, de maatschappij verandert....veranderen we mee?

Wil je ook de enquete invullen? Klik hier