"Papa ik voetbal voor mijn plezier"

Weet je papa dat ik bijna gehuild heb van woede omdat je veel verwijten naar het hoofd van de scheidsrechter geslingerd hebt tijdens de wedstrijd? Ik heb je nog nooit zo kwaad gezien, zelfs niet als ik met een slecht rapport naar huis kwam! Het is misschien waar dat de scheidsrechter ongelijk had. Maar ook zal ik de wedstrijd verloren hebben "door de scheidsrechter" zoals je zegt weet je dat ik heel erg geamuseerd heb. 

Probeer te begrijpen papa, dat alles wat ik wil is spelen en plezier hebben. Gun me dit plezier zonder steeds te brullen met raadgevingen, "geef de bal", "schiet op goal" Jouw bedoelingen zijn misschien wel goed papa. maar ze maken mij nerveus.

Nog iets anders papa, maak je niet kwaad omdat ik maar bij het district speel of omdat of omdat de trainer mij tijdens de wedstrijd vervangt of omdat ik op de bank begin. Ik heb heb ook fun om te kijken hoe mijn vrienden spelen. We zijn met velen iedereen moet spelen. Maak je niet zo druk papa. Ik schrijf dit omdat ik je heel graag wil zien. Je liefste jongen