Woonwijk nieuwe sponsor van sv Hoofddorp

Nieuwe Sponsor van sv Hoofddorp
Hyde Park

S.V. Hoofddorp heeft in “Hyde Park” een sterke partner gevonden.

Hyde Park, de nieuwe woonwijk op Beukenhorst-West is de nieuwe hoofdsponsor van S.V. Hoofddorp en ondersteunt hiermee onze vereniging bij de promotie van de voetbalsport in het algemeen. Afgelopen zaterdag 6 juli is in aanwezigheid van JO15-2 en onder het genot van een glas champagne de drie jarige overeenkomst met Hyde Park ondertekend. Project directeur Lars van Engelen en sales manager Jeffrey van Aalst namens Hyde Park als wel het voltallig bestuur van S.V. Hoofddorp waren hierbij aanwezig. “Als Hyde Park voelen we ons verbonden met Hoofddorp.

De sponsoring van S.V. Hoofddorp zien we niet alleen als een bevestiging van de duurzame samenwerking die met de voetbalclub aan willen gaan – daarom direct een overeenkomst voor drie jaar – maar ook van de langdurige relatie die we met Hoofddorp als stad willen opbouwen. in dat licht ook belangrijk en plezierig dat Hoofddorpers de weg naar Hyde Park hebben gevonden.

We hebben inmiddels meer dan 5.000 geïnteresseerden voor onze woningen, meer dan 3.500 zijn afkomstig uit Haarlemmermeer”, aldus Lars van Engelen van Hyde Park. Bron sv Hoofddorp