Waar zit de grootste uitval?

Wat opvalt zijn de eisen voor verlenging van je licentie. Kun je wel zeggen..."ook in het buitenland doen ze dat"...we wonen echter in Nederland. Dat impliceert dat we mee moeten? En de knip weer opentrekken om de bijscholingen te betalen. Je kunt die van Meulensteen doen...Dat is gelijk een rib uit je lijf..of van anderen waarbij bedragen worden gevraagd die de perken te buiten gaan. Is gewoon een geld machine en meer niet... Dan hoorde ik toch wel schokkend nieuws....de grootste uitval zit bij de onderbouw. En weet je wat de reden is? De slechte jeugdtrainers! Spelers/sters vinden het dan niet leuk meer. De breedte sport wordt vaak aan hun lot overgelaten. En waar is bijscholing het meest gewenst? Juist, bij de ongediplomeerde jeugdtrainers. Vanuit Zeist is het dan ook angstvallig stil....