Het wordt nijpender maar voetbalclubs zoeken zich rot naar Jeugdtrainers

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Bij een aantal clubs is dat minder het geval omdat de zoektocht naar trainers overminderd voortduurt.

Willen trainers niet meer? Zijn er andere bezigheden? Wordt het steeds moeilijker? Laat staan of er voldoende gekwalificeerde trainers zijn die wellicht denken voor een hoog bedrag te kunnen gaan werken.

Dat zit er veelal niet in, al zal het wel de toekomst moeten zijn om trainers beter te vergoeden. Zeker trainers met een diploma. Een nijpend probleem. Trainer wil je mij helpen om mij beter te maken? Welke trainer?

Bijgaand een aantal clubs die naarstig op zoek zijn naar Jeugdtrainers: Peize, Twedo, Vako, Noordwolde, HHC Hardenberg, Lycurgus, HH '97, Hoogeveen etc. Dit is echter een zeer kleine opsomming van een reeks  clubs.