Vacature Technisch Directeur

Badminton Nederland is een dynamische sportorganisatie behorende tot de middelgrote sportbonden van Nederland en is op zoek naar een Technisch Directeur voor de lopende Olympische cyclus. Doel van de functie Je geeft leiding aan een team van gemotiveerde nationale en internationale professionals. Verder zorg je voor het initiëren, ontwikkelen, formuleren, implementeren en evalueren van het sporttechnische beleid, gericht op het realiseren van doelstellingen en voert dit beleid mede uit. Het huidige topbadmintonprogramma, ook voor para-badminton, dient te worden voortgezet, met focus op talentherkenning- en ontwikkeling, het traject richting de Olympische Spelen van Tokyo 2020 en het traject richting de Olympische Spelen van Parijs 2024. Lees verder op Badminton.nl