Club krijgt van Rabobank Coöperatiefonds €5800

Tijdens een drukbezochte bijeenkomst in Doetinchem werden dinsdag 16 juli jl. de cheques van het Rabobank Coöperatiefonds uitgereikt. Voorzitter John Freriks mocht de cheque namens de vereniging vv Gendringen in ontvangst nemen.

Met het Coöperatiefonds steunt Rabobank Graafschap activiteiten en projecten die het welzijn van de regio versterken. Dat doen zij door activiteiten op algemeen maatschappelijk terrein, sociaal, economisch of cultureel gebied te steunen. De vv Gendringen heeft het plan opgevat om nauw en duurzaam samen te gaan werken met haar buren Estinea. Estinea doet graag mee omdat het geheel ook past in haar missie en visie. Het eerste project dat ontstaan is het wasproject. De mensen van Estinea gaan de shirtjes van de vereniging wassen en verzorgen. Begeleiding en aansturing gebeurd door Estinea. Vrijwilligers van de vv Gendringen zullen hen ondersteunen. Vv Gendringen moet hiervoor haar ruimte verbouwen zodat de mensen van Estinea een goede werk en ontspanningsruimte hebben. Daarnaast moet er geïnvesteerd worden in was en droogapparatuur. Als vereniging en als Estinea bereiken we op kleine , lokale schaal zo steeds meer de inclusief samenleving waarvoor iedereen plaats is en iedereen met elkaar in contact komt. Bron vv Gendringen