AANMELDEN VOOR UEFA FUTSAL B EN TRAINER-COACH ZAALVOETBAL III MOGELIJK

De opleidingen UEFA Futsal B en Trainer-coach Zaalvoetbal III worden ook in het nieuwe seizoen weer aangeboden. Voor trainer-coaches met ambitie om actief te zijn in de landelijke top van het zaalvoetbal is de opleiding UEFA Futsal B ideaal geschikt. De trainer-coach die aan het begin van zijn trainersloopbaan staat of zich wil doorontwikkelen in het vak vindt zijn uitdaging in de Trainer-coach Zaalvoetbal III. De taken van een trainer-coach zijn onder te verdelen in: coachen tijdens wedstrijden, geven van trainingen en het begeleiden van spelers. Daarnaast is de trainer-coach onderdeel van de vereniging. Het doel van de opleiding is deelnemers voor te bereiden op het begeleiden van (individuele) zaalvoetballers in hun zaalvoetbal ontwikkeling en het coachen (en trainen) van teams. Lees verder bij KNVB