Haal meer uit het Lokale Sportakkoord

Wil je werken aan de toekomst van jouw club en/of meedenken over de toekomst van sport en sportclubs in jouw gemeente? Geef je dan nu op bij jullie Lokale Sport Adviseur!

Wil je werken aan de toekomst van jouw club of meedenken over de toekomst van sport en sportclubs in jouw gemeente? Dan is dit je kans. Het Sportakkoord is er op gericht om de komende jaren sport zo leuk en toegankelijk mogelijk te maken voor álle Nederlanders, in álle levensfasen. Ook in jouw gemeente en regio. Kom in actie! Het Lokale Sportakkoord Zoals eerder op deze site te lezen was, biedt het lokale sportakkoord ook jouw club kansen. In lokale sportakkoorden worden afspraken gemaakt over de toekomstplannen op het gebied van sport voor 2019, 2020 en 2021. De afspraken zijn in ieder geval tussen de gezamenlijke sportclubs en de gemeente maar ook scholen, bedrijven en bijvoorbeeld fysiotherapeuten en huisartsen mogen meedoen aan het akkoord. Dat gebeurt allemaal onder leiding van een onafhankelijk voorzitter, de sportformateur. Zie de video via de afbeelding