· 

Baanbrekende handbalschoenen voor topspelers

Estavana Polman
Estavana Polman

Handballers maken rare sprongen, afhankelijk van hun opdracht en de positie waar ze spelen. Daarom ontwikkelt Mizuno handbalschoenen die zijn afgestemd op verschillende type spelers. Dat doet ze onder andere in samenwerking met Estavana Polman en Mikkel Hansen. Voor sterke, dynamische spelers die veel in duel zijn en zich staande moeten houden heeft Mizuno de Wave Stealth V ontworpen. De Wave Mirage 3 is juist voor snelle en lichtvoetige handballers die duels proberen te vermijden en doelgericht zijn. Informatie: www.mizuno.com.

 

Mizuno Wave Stealth V: explosiviteit en wendbaarheid Explosieve handballers hebben behoefte aan een lichtgewicht schoen die maximale stabiliteit, wendbaarheid, afduwing en schokdemping geeft. De Wave Stealth V van Mizuno is geheel afgestemd op dit type spelers. Zo zorgt de Dynamotion Flex Groove technologie voor een optimale voorvoetflexibiliteit met het behoud van het maximale gevoel met de vloer. Vooral belangrijk bij agressieve, korte bewegingen. De XG rubber zool geeft een uitstekende grip.