Maakt jouw vereniging al gebruik van influencers?

Hoe kan mijn vereniging in de positieve schijnwerpers? influencer Zit er bij jou op de vereniging misschien iemand met de juiste connecties? Een lokaal bekend persoon of misschien wel een winkelier waar je een poster in de winkel in mag ophangen. Ga op zoek naar deze mensen. Laat die bekende persoon iets vertellen in een video hoe fijn de vereniging is. Er is structuur en goede organisatie. Benoem positieve punten.

Vindt een persoon die veel volgers heeft op Instagram zodat ook nieuwe leden kunnen worden aangesproken.

 

"Een influencer is eigenlijk een rolmodel. Iemand die er tijd en moeite in heeft gestoken om een band op te bouwen met een bepaald publiek", legt Yvonne Coldeweijer uit. Ze was voorheen bekend als kinderidool Keet!, tegenwoordig verdient ze haar geld onder meer als lifestyle-influencer onder de naam Life of Yvonne.