UDI’19 vaste gastheer bij jeugdinterlands, eerste duel in oktober

De KNVB heeft met UDI'19 een samenwerkingsverband gesloten voor de organisatie van jeugdinterlands. Samen met zeven andere amateurclubs is de Udense vereniging dit seizoen vaste gastheer bij duels van de nationale jeugdelftallen.

Ook bij Achilles 1894, Harkemase Boys, Quick’20, FC ‘s-Gravenzande, ARC, Quick Boys en sv Venray zullen dit seizoen jeugdinterlands worden gespeeld. Het sportpark van UDI'19 is in oktober het toneel van een EK-kwalificatiewedstrijd van het jongenselftal O17. Ook wordt een oefenduel van O20 in Uden afgewerkt. In november spelen de vrouwen O23 een oefeninterland op het sportpark van UDI. Het (mede-)organiseren van jeugdinterlands is niet nieuw voor UDI.

Al enkele jaren opende de Udense club de deuren voor wedstrijden van de vertegenwoordigende KNVB-teams. In maart van dit jaar speelden de jongens O15 er nog een oefenwedstrijd. Bron BD.nl