Deel 3: het Duitse voetbal (DFB) bij U 8 en 9

F - JUNIOREN U8/U9 - Overzicht

 

3 tegen 3: een team bestaat uit drie velden en maximaal. twee Rotatie spelers. Het wordt gespeeld zonder een keeper. door De aanleg van de juiste speelvelden wordt gedeeld door de coaches Teams en stel een bestelling in (Team A / B / C etc.). Daarna worden de teams in het begin gekoppeld en spelen op het juiste veld die is toegewezen 

 

Je speelt in toernooivorm met oplopend en aflopende speelvelden. Het zal maximaal zeven zijn periodes à max. 10min (bijv. 5x10min / 7x7min /7x5min / ...) gespeeld. Er zijn tussen de rondes een pauze van drie minuten. Na elke pass gaat het winnende team een vak verder, het verliezende team een veld terug. 

 

Doelpunten mogen alleen worden gescoord vanaf het schietbereik van 6 meter. door Met elk gescoord doelpunt wisselen beide teams spelers in een vooraf bepaalde volgorde. Bij een uitbal haalt het andere team door het spel indribbelen of inpassen. Variant: bij 3 doelpunten kan het verschil verleden tijd zijn team brengt een extra speler in het spel tot de score weer in balans is. 

 

De beslissingen tijdens het spel moeten worden genomen door de kinderen worden meestal alleen genomen. De coaches / begeleiders fungeren als een gemeenschappelijke spelbegeleider en grijp alleen in als het nodig is. Ouders mogen hun kinderen ondersteunen, maar houden vast een minimale afstand tot de speelvelden.