Veel meisjes bij voetbalkamp. Ook de selectiespelers van FC Groningen kwamen langs

Ieder jaar komt het toernooi terug bij vv Gomos dat door de FC Groningen en de plaatselijke vereniging wordt georganiseerd in Norg. Je kunt echt zien dat het Nederlandse Vrouwen Elftal een grote voortrekkersrol heeft. Voetbal is ineens ook een bijzondere populaire sport bij de meisjes. Wat opviel was de hoeveelheid meisjes die zich hadden aangemeld voor dit toernooi.. Dinsdag is er begonnen met het 4 daagse kamp, dat voor de tiende keer op rij in Norg werd gehouden. Natuurlijk speelde de warmte de deelnemers wel degelijk parten, maar het enthousiasme was niet minder groot. Woensdag was er een hoogtepunt: de selectiespelers van FC Groningen kwamen voor de deelnemers van het voetbalkamp de trainingen verzorgen.