· 

Medewerker bestuurdersopleidingen (m/v)

Parttime bij KNVB in Zeist

 

Medewerker bestuurdersopleidingen (m/v) De KNVB zoekt een Medewerker bestuurdersopleidingen (m/v) voor 0,5 fte

 

Ambitie KNVB Academie

 

Iedere voetballer verdient een goede trainer, scheidsrechter en bestuurder. Iedere trainer, scheidsrechter en bestuurder verdient een goede opleiding. Door middel van kennisontwikkeling, onderzoek, innovatie en opleidingen willen we de positie van het Nederlandse voetbal versterken.

 

Het team van de KNVB Academie staat te trappelen om in het nieuwe seizoen opleidingen, themabijeenkomsten en modules te verzorgen, bij voetbalverenigingen en op de KNVB Academie.

 

Bestuurdersopleidingen

 

Eind vorig jaar zijn we de eerste opleidingen voor bestuurders gestart. Een doelgroep waar voorheen binnen de KNVB nog geen opleiding voor bestond, maar waar sinds de start veel aandacht voor is van binnen en buiten de voetbalwereld. De KNVB Bestuurdersopleidingen staan dan ook in een dynamisch speelveld waarvan we de toekomst nog met elkaar moeten gaan maken.

 

Wat ga je doen?

 

Als de ideale verbindingsspeler van de KNVB Academie beheer en borg je de planning van alle KNVB Bestuurdersopleidingen. Je bent verantwoordelijk voor alle communicatie, inschrijvingen, opleidingslocaties, briefing van de leercoaches, evaluaties en de (financiële) administratie. Je draagt bij aan een optimale opleidingsbeleving door jouw enthousiasme, klantgerichtheid, oplossingsvermogen en zorgt voor een glimlach bij de (potentiële) cursisten, leercoaches en onze collega’s.

 

Wie ben je?

 

Je hebt minimaal een afgeronde MBO administratieve opleiding en minimaal 2 jaar relevante werkervaring, Je hebt affiniteit met het plannen van opleidingen, organiseren zit in je bloed, Je staat open voor innovatie en verandering, Je kan het grotere plaatje zien en hebt ook oog voor details (nauwkeurigheid), Je bent proactief, denkt in oplossingen, neemt eigenaarschap voor jouw bijdrage en rol in het team, Je kan denken in processen en maakt gebruik van (management) informatie om deze constant te verbeteren en vernieuwen. Wat bieden wij?

 

Wij bieden je een uitdagende en gevarieerde job bij de grootste sportbond van Nederland. Een functie in een dynamisch speelveld. We gaan voor een contract van één jaar met uitzicht op verlenging, daarnaast goede arbeidsvoorwaarden en salariëring (KNVB schaal 6 van de cao Sport).

 

Heb je interesse?

 

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct via deze link en voeg jouw cv en motivatiebrief toe. Je kunt solliciteren tot en met 19 augustus aanstaande. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Werner ter Avest via werner.teravest@knvb.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.