Met een nieuwe knie coach ik in met mijn scootmobiel over het trainingsveld

"Dit is mijn scootmobiel en met coachen heb ik dat echt nodig. Ik leid de training vanuit mijn scootmobiel." Voor Den Haan is het geen enkel probleem. "Ik kan ook aardig overweg met een segway, dus vier wielen moet ook goed gaan." En een trainer in een scootmobiel zorgt ook voor enige hilariteit. Tijdens bepaalde oefeningen raced de trainer hard mee aan de rand van het veld. Of hij rijdt heen en weer langs de spelers die op de grond een oefening doen, soms ook in zijn achteruit. "Eerst moesten ze er hard om lachen, maar nu weten ze niet beter Het is ludiek", zegt de trainer dan ook. Maar er worden ook wel grapjes over gemaakt. "Natuurlijk houd je altijd en paar die proberen op de scootmobiel te mikken of die me 'benidorm basterd' noemen. Bron YouTube