NOS zet vol in op EK: alle Oranje-duels live op tv

Een analist in de studio, een commentator en verslaggever ter plekke en alle duels van de Oranje Heren en Oranje Dames live op televisie. De NOS zet van 16 tot en met 25 augustus vol in op het Europees Kampioenschap Hockey in Antwerpen, waar zowel de Nederlandse mannen als vrouwen hun titel verdedigen. Vanuit de studio neemt Jeroen Stomphorst de presentatie van de EK-programma’s voor zijn rekening, met afwisselend de oud-internationals Jaap Stockmann en Ellen Hoog als analist. Vanuit Antwerpen wordt het commentaar verzorgd door Philip Kooke en zijn er interviews vooraf en na afloop.

De samenvattingen van de Oranje-duels zijn te zien in het Sportjournaal, op NOS.nl en door medewerking van de NOS ook op hockey.nl. Op Radio 1 doet de NOS ook verslag van alle Oranje-wedstrijden. Bron Hockey.nl