· 

Volleybalschoenen voor professionals

Volleybal is een snelle, multidirectionele sport waarbij het belangrijk is om sneller te reageren, sneller te accelereren en hoger te reiken dan de tegenstander. Professionele topspelers kiezen daarom voor schoenen van Mizuno. Het merk is marktleider in de Benelux en jarenlang official shoe supplier van het Nederlands Volleybalteam. Het heeft in Lonneke Slöetjes, Myrthe Schoot, Robin de Kruijf, Laura Dijkema, Maret Grothues-Balkenstein en Yvon Beliën een aantal wereldtop-speelsters als individuele brand ambassadors in huis. Zij zijn hét gezicht van het Nederlands Damesvolleybalteam. Informatie: www.mizuno.com.

 

 

Mizuno Wave Lightning Z5 De Wave Lightning Z5 is het iconische model van Mizuno en al jarenlang nummer één binnen de sport. De schoen is ontwikkeld voor allround topvolleyballers en aanvallers die behoefte hebben aan een snelle, lichte en wendbare volleybalschoen die meer snelheid in de bewegingen en meer kracht in de sprongen mogelijk maakt. De Wave technologie in de zool zorgt voor snelheid, stabiliteit en dynamische demping en voor soepele verandering tussen aanvallende en verdedigende posities. De PoWnCe-tussenzool biedt responsieve demping en comfort. Jumpsupport laat het toe om aan te vallen en ondersteunt bij elke landing. Het 360° DynamotionFit bovenwerk met naadloos mesh volgt elke contour van je voet voor een ongeëvenaarde pasvorm. In combinatie met de D-Flex Groove maak je met deze schoen ultraflexibele en snelle draaibewegingen in zowel voor- als zijwaartse richting. Dura Shield biedt neusprotectie voor een langere levensduur en minder slijtage.