Gezocht tegenstander om te oefenen. Door onze coaching sterke tegenstander

FC Uit  JO11.1 zoekt een tegenstander voor doordeweeks om te kunnen oefenen, We willen graag oefenen met het oog op de nieuwe competitie. We spelen graag uit. In de avond kan ook, maar dan om ca. 18.00 uur. We nemen wel ouders mee. De ouders kunnen naast het veld wat rumoerig zijn. Onze coach is een vrijwilliger dus kan het zijn dat wat ouders mee coachen. Stoor je er niet aan. De coach kan af en toe toegesproken worden. Kan af en toe gecorrrigeerd worden door een ouder. Dat vinden we als team niet erg. Kinderen accepteren dat graag. Tevens hebben we bewust een coach naast het doel om de keeper vooral tactisch bij te scholen. Af en toe wordt de keeper even op zijn plek gezet. Door het hoge trainingsnivo zoeken we wel minimaal een goede tegenstander in de 2e klassse. Heb je interesse en wil je tegen ons spelen? Stuur een mail naar mij@mij.com