Nieuwe opleiding! Video Analist bij diverse sporten

Video analyse
Video analyse

Veel sportclubs werken er al mee of zijn van plan dit te doen: de video-analist. De video-analist vervult een belangrijke rol bij de ontwikkeling van spelers en speelsters door samen met elkaar naar de beelden te kijken. Met de opleiding Video Analist B worden je de basiskennis en vaardigheden van een video-analist bijgebracht. De video-analist speelt een faciliterende rol door het vastleggen, coderen, analyseren en visualiseren van wedstrijden en trainingen. Zo draag jij bij aan de persoonlijke ontwikkeling van spelers.

De KNVB Academie heeft ervoor gekozen om jou als video-analist op te leiden in het werkveld waar jij terecht kunt komen. Daarom is de opleiding Video-Analist B toepasbaar voor video-analisten uit alle sporten.

Bron KNVB