Trainersbegeleiders gecertificeerd door NOC/NSF

OJC ROSMALEN is begin dit jaar, samen met NOC*NSF, een opleidingstraject gestart ter verhoging van het voetbalplezier van spelers en trainers. Dit traject bestaat uit 3 onderdelen: - ‘Lang Leve de Sportouder’ voor ouders - ‘4 inzichten van trainerschap’ voor trainers - ‘Coach de Coach’ voor trainerbegeleiders.

 

De eerste sessie van Lang leve de sportouder is gepland op 26 augustus. Inmiddels hebben 40 trainers de training '4 inzichten van trainerschap' gevolgd. Hierin leerden zijn hoe tijdens trainingen te structureren, stimuleren, individuele aandacht te geven en regie over te dragen. Vanaf september zullen deze trainingen wederom gegeven worden voor onze trainers.

 

OJC ROSMALEN is zeer verheugd te kunnen melden dat Debora Boon en William Meijer, na het volgen van de Coach de Coach-trainingen, als eerste trainersbegeleiders zijn gecertificeerd door NOC*NSF. Zij ontvingen hun certificaten van OJC-bestuurslid Kaspar van Hulst Bron OJC Rosmalen