· 

Vanaf dit seizoen is RKSV DE STER ook aangesloten bij VoetbalTV

Vanaf dit seizoen is onze club aangesloten bij VoetbalTV.

 

Wij zijn trots dat wij de eerste amateurclub van Zuid-Limburg zijn die VoetbalTV kan aanbieden. 

 

Alle KNVB wedstrijden die op het gehele hoofdveld gespeeld worden, vanaf JO13 tot en met de selectie op zondag, worden live uitgezonden. VoetbalTV is het videoplatform voor het amateurvoetbal. VoetbalTV maakt met behulp van slimme camera’s volautomatisch videoregistraties van onze wedstrijden, zodat alle voetbalmomenten makkelijk zijn vast te leggen, terug te kijken, te analyseren en te delen. VoetbalTV is een initiatief van de KNVB en Talpa Network. Voor elke wedstrijd geld dat analyses en nabeschouwingen mogelijk zijn. Ook voor de trainers zal dit van grote toegevoegde waarde zijn. Wij willen door middel van VoetbalTV onder andere het voetbalplezier én de kwaliteit verhogen