VEW in de lift!

Met het nieuwe seizoen voor de boeg gaat het heel goed met de jeugdafdeling van V.E.W.

 

“We  zitten in de lift ”, aldus jeugdvoorzitter Michiel van Rooijen, “voor aankomend seizoen hebben we weer een extra team kunnen inschrijven. We beginnen het seizoen met een JO-08, JO-09, JO-10 en JO-11 en de groei zit er nog altijd in." 

 

“Op organisatorisch vlak kunnen we ook goede berichten laten horen. Zo hebben we voor aankomend seizoen onze trainersstaf aan kunnen vullen met een Technisch Jeugd coördinator Arnold Mettes, oud-jeugdspeler van Ajax en jeugdtrainer van KHFC. Hij zal ondersteund worden door meerdere, pedagogisch onderlegde veldtrainers. Ook het jeugdbestuur hebben we kunnen versterken, een fantastische prestatie ”.

 

“Naast de jeugdteams die in de competitie gaan spelen, start V.E.W. een trainingsgroep op zaterdagochtend speciaal voor kinderen van 4-6 jaar. Onder vakkundige leiding willen we deze kinderen spelenderwijs leren voetballen, maar ook samenwerken, plezier maken, elkaar helpen en omgaan met verlies”, zegt Arnold Mettes. Bron VEW