ALLE ZAANSE VOETBALVERENIGINGEN AANGESLOTEN BIJ KIES JE SPORT!

Alle voetbalverenigingen hebben zich aangesloten bij Kies je Sport. Met een Kies je Sport-pas kunnen kinderen en volwassenen nu GRATIS kennismaken met iedere Zaanse voetbalvereniging en bij alle andere sportverenigingen die meedoen aan Kies je Sport. Kies je Sport-passen worden door sportverenigingen uitgedeeld bij activiteiten, evenementen en clinics door heel Zaanstad. Doel is dat alle 140 sportverenigingen in Zaanstad zich aansluiten bij Kies je Sport. Dit vergroot de toegankelijkheid voor bewoners om langs te komen en een paar keer mee te sporten. Mee doen met Kies je Sport? Doet jouw sportvereniging mee? Geef dit aan, dan zetten wij jouw sportvereniging met Kies je Sport logo op onze website! Meld je als vereniging aan bij Kies je Sport, via verenigingsondersteuners Ad Breedijk en Simon den Heeten, bel 075-653 99 75 of mail naar verenigingsondersteuning@sportbedrijfzaanstad.nl

Bron Sportbedrijfzaanstad.nl