Medewerker KNVB Contact

Medewerker KNVB Contact De KNVB zoekt een Medewerker KNVB Contact 

 

KNVB Contact is binnen de KNVB HET centrale contactpunt voor iedereen die een vraag heeft aan de KNVB. Van toeschouwer tot trainer, van speelster tot wedstrijdsecretaris! De medewerkers van KNVB Contact zijn van maandag tot en met zaterdag telefonisch en per email bereikbaar. Optimale bereikbaarheid en klantvriendelijkheid staan bij ons centraal. Team KNVB Contact bestaat momenteel uit 14 personen die werken vanuit Zeist, en deels vanuit huis.

 

Wij zoeken voor gemiddeld 24 uur per week versterking van ons team! 

 

je beantwoordt vragen van verenigingen, vrijwilligers, leden, fans en publiek en maakt gebruik van de KNVB kanalen; je volgt de richtlijnen van de KNVB , tegelijkertijd gebruik je je personal touch; het continu verbeteren van de afdeling en de service aan de klant zit in jouw DNA; je zoekt actief contact met collega’s van andere afdelingen om de juiste antwoorden op te halen, zodat de klant goed geïnformeerd is; je verwerkt diverse relatief eenvoudige werkprocessen. Wat is jouw profiel?

 

Je hebt een MBO werk en denkniveau; Je hebt administratieve werkervaring, ervaring in een call -/contactcenter is een pré; Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal; Je bent vertrouwd met moderne communicatiemiddelen; Je hebt affiniteit met voetbal en enige kennis van wat er bij voetbalverenigingen gebeurt; Je bent 24 uur per week beschikbaar, ook de weekenden en avonden beschikbaar. Wat mag je van de KNVB verwachten?

 

Een inspirerende en sportieve werkplek waar je intensief samenwerkt met collega’s vanuit meerdere disciplines;

 

De functie is voor 0,6 fte en minimaal de helft van je werktijd werk je op het bondsbureau in Zeist;

 

Een informele werksfeer waar over voetbal praten erbij hoort;

 

Ruim de gelegenheid om sportief actief te zijn tijdens en na werktijd op de KNVB Campus;

 

De functie is ingeschaald in schaal 6 van de cao sport. Het bruto maandsalaris bedraagt circa € 2.400,-- op basis van een 38-urige werkweek. Naast de cao sport is ook de PFZW-pensioenregeling van toepassing.

 

Heb je interesse?

 

Herken je jezelf in bovenstaande profiel? Laat het ons weten en solliciteer!

 

Je kunt je sollicitatie tot en met 8 september 2019 indienen via deze link.

 

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie, kun je contact opnemen met Ferrence Huliselan via ferrence.huliselan@knvb.nl.