De jeugd heeft de toekomst: BVO’s naar FC Lisse

Voor de 2e keer organiseert FC Lisse een jeugdtoernooi waar de beste spelertjes uit Nederland aan deelnemen. Vorig jaar waren er 16 teams en dit jaar spelen er op zondag 1 september 24 teams mee in dit mooie toernooi. De ploegen die nu aan de start verschijnen zijn oa: Sparta, Utrecht, Vitesse en PSV. Ook zijn er teams uit het buitenland, KV Mechelen, Stevenage en Slask Wroclaw.

 

Nederlandse clubs staan bekend om hun goede opleidingen, dominant voetballen en alle facetten van het voetballen moet beheerst worden. Diverse voetballers hebben de Nederlands competitie als springplank gebruikt om naar het buitenland te gaan. Bij een goede opleiding horen ook wedstrijden spelen op een hoog niveau. Op dit toernooi kunnen alle ploegen zich meten met elkaar en zo kijken op welk niveau ze staan

 

Ook FC Lisse heeft een gedegen jeugdopleiding, een opleiding die blijft groeien naar een hoger niveau. Voor FC Lisse is het leuk om tegen de grote talenten uit Nederland te voetballen. Het toernooi gaat plaatsvinden op zondag 01 september en start om 10.30 uur. De finale zal gespeeld worden om 17.00 uur. De spelers zullen hun uiterste best doen om een goed resultaat neer te zetten. Aan het eind van het toernooi zullen de beste keeper en speler nog even in het zonnetje gezet worden.

 

Tijdens het toernooi zullen er op veld 10 allerlei activiteiten plaatsvinden, dit alles onder leiding van BroSports. Dus kom op zondag 1 september naar FC Lisse en geniet van voetbal zoals het gespeeld moet worden. Bron fc Lisse