Pride & Loyalty: nieuw kledingmerk geeft kleur aan Nederlandse voetbal

Shirts met krachtige clubkleuren: ‘Toffe manier om clubliefde te laten zien’

 

Augustus 2019 | Clubliefde is om te delen. Deze week wordt het nieuwe Nederlandse kledingmerk Pride & Loyalty gelanceerd, bij de start van het nieuwe amateurvoetbalseizoen. Pride & Loyalty geeft kleur aan het Nederlandse voetbal, met een collectie T-shirts vol krachtige clubkleuren. Street wear, voor in kantine, kleedkamer en langs de lijn. Voor jongens van de club en clubmannen, die trots zijn op al het moois wat er gebeurt bij hun vereniging.

 

Vanuit het amateurvoetbal Pride & Loyalty is ontstaan vanuit het Nederlandse amateurvoetbal. Het nieuwe kledingmerk is een initiatief van Steven van der Hoeven, die al ruim dertig jaar voetbalt in het geel-blauw van de vereniging waar hij opgroeide. "Met mannen die zich ook enorm verbonden voelen met de club,’"zegt hij. "Iedereen is trots op de vereniging. Een verenigingstrots die tegenstanders ook hebben. Met Pride & Loyalty is er nu een toffe manier om die clubliefde te laten zien. Eindelijk, want clubliefde is om te delen."

 

Local heroes Pride & Loyalty werkt in haar campagnes uitsluitend met clubmensen. Local heroes – groot geworden op en rond het voetbalveld. Ze staan symbool voor hun vereniging, dragen de kleuren en delen hun clubliefde. "Ik speel bij een mooie club, " zegt Rik, over zijn geel-zwart. "En dat mag iedereen weten. Ik ben er trots op dat ik op mijn 19de al de aanvoerdersband mag dragen van mijn eigen vereniging. We hebben een kleine tribune en zeker bij derby’s zit-ie helemaal vol. Geeft kriebels, als je in je ooghoek steeds clubmensen ziet. Ook mooi: één belangrijk doelpunt en de hele vereniging is blij."

 

Eerste collectie De eerste collectie van Pride & Loyalty bestaat uit een Classic T-shirt en een Loyalty T-shirt van comfortabel katoen, in zes verschillende clubkleurencombinaties. De collectie wordt vrijdagavond 30 augustus gepresenteerd in kleedkamer 1 & 2 van CVV Berkel. Onze local heroes vertellen over hun clubliefde, bier wordt getapt en dj Bootsy Paul zorgt voor muziek. De kleding van Pride & Loyalty is naast het lancerings-event exclusief verkrijgbaar via www.prideloyalty.com.