Voorschoten '97 van start met Voetbal TV

Vanaf aankomend seizoen is Voorschoten 97’ aangesloten bij VoetbalTV. We zijn trots dat wij één van de eerste amateurvoetbalclubs zijn die met VoetbalTV aan de slag gaat. VoetbalTV is het videoplatform voor het amateurvoetbal. VoetbalTV maakt met behulp van slimme camera's volautomatisch videoregistraties van onze wedstrijden, zodat alle voetbalmomenten makkelijk zijn vast te leggen, terug te kijken, te analyseren en te delen. VoetbalTV is een initiatief van KNVB en Talpa Network. VoetbalTV is bij ons geinstalleerd op het hoofdveld (veld 1).

 

VoetbalTV App Het is voor iedereen mogelijk de VoetbalTV App te downloaden in de appstores van Android en iOS. Met deze app is het mogelijk om live wedstrijden te kijken van je favoriete teams. Maak highlights van je wedstrijd en deel deze op je eigen profiel. Inloggen doe je met je Voetbal.nl account.

 

VoetbalTV Analyse

Voetbal TV Analyse is het platform voor trainers en coaches om wedstrijden uitgebreid te analyseren. Met VoetbalTV Analyse kan je wedstrijden, zowel live als na afloop, voorzien van relelvante tags. Op basis van deze wedstrijdbeelden kunnen specifieke momenten uit de wedstrijd worden teruggekeken en besproken worden met het team. Bron Voorschoten '97