Sport, Wellness & Actviteiten Magazine en Sportbeurs

Sport, Wellness & Actviteiten krant Haarlem is de enige toonaangevende krant voor de wijde regio zowel in print als online. Dat de krant zo goed gelezen wordt is te danken aan: elke editie weer nieuws en primeurs veel sportieve primeurs algehele overzichtelijkheid uitgekiende distirbutie op meer dan 200 openbare plekken in de wijde regio de enige sportactiviteitenkrant voor Noord Holland crossmediaal combipakket met online mogelijk. Video, Online Responsive Magazine, Social Media en Influencers.

4x per jaar. Verspreiding Flyerman

 

 

De Sportbeurs  Haarlem

SPORTSPEKTAKEL, DEMONSTRATIES EN SPREKERS. 

 

De centrale doelstelling van de Sportbeurs is het tot stand brengen van “verbinding van verenigingen, organisaties, bedrijven” en het meer betrekken van consumenten bij de sport en sportbeleving. Een ontmoetingsplek voor bedrijven en sportverenigingen om hun kennis en kunde, tijd en middelen uit te ruilen voor een waardevolle samenwerking. Hoe waardevol is het bijvoorbeeld, wanneer een sportvereniging  professionalisering kan realiseren door gebruik te maken van de expertise van een bedrijf in ruil voor een sportclinic voor geïnteresseerden. Diverse sprekers komen aan het woord. Het is dé ontmoetingsplek voor  consumenten om kennis te vergaren en op te doen. 22.2.2020 in Kennemer Sporthal