VV ZUIDHORN ARAG GECERTIFICEERD

Op zaterdag 24 augustus, tijdens de familiedag, werd door de KNVB het ARAG Fairplay certificaat uitgereikt. Een mooie erkenning voor een mooie (club)prestatie.

 

Binnen de vereniging zijn goede scheidsrechters, die er samen voor zorgen dat wedstrijden sportief en plezierig verlopen. Deze scheidsrechters dragen bij aan de prima kwaliteit van het voetbal.

 

Door een goede (interne) begeleiding van scheidsrechters, de waardering en uitrusting van onze scheidsrechters en de borging van een scheidsrechterscommissie ontvangen wij als vereniging bij wijze van beloning dit certificaat. Kortom: vv Zuidhorn voert een professioneel arbitragebeleid!

 

Om 15:00 uur werd het ARAG Fairplay certificaat uitgereikt door de KNVB en betaald voetbalscheidsrechter Jochem Kamphuis. Voorafgaand aan deze uitreiking werden de nieuwe spelregels, zoals deze vanaf het komende seizoen gelden, door Jochem Kamphuis gepresenteerd.