Groot nieuws. KNVB GAAT RINUS VERNIEUWEN!!! Lees gauw verder

De laatste twee jaar hebben wij RINUS op basis van feedback van onze gebruikers verder ontwikkeld. Voorbeelden hiervan zijn: Circuit trainingen ontwikkeld voor onder 6 t/m onder 11

 

Kwart veld trainingen ontwikkeld voor onder 11 en ouder

 

Het printen van oefeningen en training verbetert

 

Makkelijker zelf een training of een meerweeks programma samenstellen

 

De afgelopen acht maanden zijn we samen met onze partners druk bezig geweest om het platform verder te ontwikkelen. Om dit te realiseren gaan wij heel veel leuke en waardevolle elementen toevoegen aan RINUS. Echter hebben wij ook moeilijke keuzes moeten maken, die wellicht impact gaan hebben op de huidige gebruikers. Mocht dat zo zijn, staan wij uiteraard klaar om jou te helpen. Stuur een bericht via de contactgegevens aan de onderzijde van de pagina en we zullen je zo snel mogelijk te woord staan. Binnen een aantal weken zijn de onderstaande elementen beschikbaar voor alle gebruikers. Tot die tijd kun je de huidige versie van RINUS gewoon blijven gebruiken. Lees wat er allemaal gaat veranderen bij de KNVB