Vacature: Manager Sportivun Voetbal

Wil jij jouw voetbalervaring op een unieke manier inzetten om de Nederlandse jeugd nóg meer aan het voetballen te krijgen? Dan geeft Sportivun Voetbal jou graag de kans om op strategisch vlak én in de praktijk de captain te zijn van onze voetbaltak.

 

Wie zijn wij?

 

Sportivun is een initiatief van Nationaal Bureau Sport Stimulering (NBSS). Bij Nationaal Bureau Sport Stimulering geloven we in een Nederland waarin iedereen met plezier kan genieten van sport. Hier geven we uitvoering aan door 5 ijzersterke tarieven: NBSS,Sportivun,Sporttest,SportdocentenSportinfunctie. Het creëren van een leven lang actief zijn, begint natuurlijk door kinderen op jonge leeftijd in aanraking te laten komen met sport. Dankzij de verschillende type sportkampen die Sportivun organiseert, laten we kinderen kennismaken met allerlei sporten, helpen we ze met het kiezen van een sport die écht bij hen past en proberen we ze nóg beter te maken in een sport die ze al beoefenen. Dit alles volgens de drie pijlers van Sportivun: SPORTIviteit, Veiligheid en fUN!

 

Als grootste sport in Nederland kan voetbal natuurlijk niet ontbreken binnen Sportivun. Om verder te reiken dan alleen onze voetbalkampen, zijn we sinds sportjaar 2018-2019 gestart met de doorontwikkeling van Sportivun Voetbal. Zo hebben we een voetbalschool opgezet, werken we samen met voetbaltijdschrift PANNA! Magazine, hebben we HJO’s op verschillende clubs en organiseren we allerlei evenementen. Wij zien een enorme potentie in Sportivun Voetbal en zoeken daarom een sterspeler die ons elftal de volgende stap kan laten zetten.

 

Wie zoeken wij?

 

De vacature bestaat uit twee losse functies. Deze sluiten echter vrijwel naadloos op elkaar aan, evenals de startkwalificaties. Daarom denken wij dat de functies goed te combineren zijn. Het is desgewenst ook mogelijk om op een van de functies los te solliciteren.

 

Manager – Sportivun Voetbal

 

Als Manager krijg jij de regie over Sportivun Voetbal. Je bent verantwoordelijk voor de inhoudelijke, commerciële en organisatorische aspecten van Sportivun Voetbal en bepaalt in welke richting we varen. Je bedenkt dus hoe we bijvoorbeeld de voetbalkampen, voetbalschool, voetbalkinderfeestjes, voetbaldagen en eindfeesten voor verenigingen verder kunnen ontwikkelen. Zie jij ergens nieuwe kansen? Dan krijg je de vrijheid om ook dat te ontwikkelen binnen Sportivun Voetbal.

 

Om dit tot een succes te maken, is het van belang dat je strategisch denken kunt afwisselen met hands-on staan in de praktijk. Je stuurt verenigingscoördinatoren en inhoudelijke specialisten aan op de verschillende onderdelen. In dat team moet je jouw leidinggevende kwaliteiten dus optimaal kunnen benutten. Heb je naast de nodige ervaring binnen de voetbalwereld een commerciële achtergrond, dan is dat zeker een pre.

 

Coördinator bovenbouw – Sportivun Voetbal

 

Met Sportivun Voetbal werken we inmiddels ook samen met verschillende verenigingen. Zo verzorgen we trainingen en staan we klaar om die verenigingen te helpen waar nodig. Als Coördinator bovenbouw ga jij bij een vereniging aan de slag om de trainers van de hoogste jeugdelftallen (O12 en hoger) te helpen om nóg meer uit hun trainingen te halen. Oefenstof op het veld, benadering van spelers, coachen tijdens wedstrijden en het bereiken van persoonlijke ambities: jij coacht deze trainers om het maximale uit zichzelf te halen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanstellen en evalueren van de trainersstaf, evenals het (mede)budgetbeheer, ter voorbereiding op het seizoen 2020-2021.

 

Deze functie vereist dat je mensen kunt meekrijgen in jouw manier van denken. Je kunt structuur bieden aan trainers en zij merken aan jou dat je een duidelijke voetbalachtergrond hebt. Hierbij gaan we uit van minimaal TC3 (voorkeur TC2), aangevuld met voetbalinhoudelijke cursussen.

 

Wat bieden wij?

 

Bij NBSS werken momenteel ongeveer vijftien mensen op kantoor en ruim honderd in de praktijk. De sportactiviteiten van Sportivun zijn niet de enige manier waarop we met NBSS proberen mensen te laten bewegen. Zo verzorgen we gymlessen in het onderwijs en op de BSO (Sportdocent.nu) en voeren we het sportbeleid van gemeenten uit (NBSS). Het reikt zelfs verder dan Nederland, want met Sportivun verzorgen we ook sportkampen voor kinderen van NAVO-medewerkers op hun hoofdkantoor in Brussel. Om dit allemaal succesvol uit te voeren, is onderlinge samenwerking belangrijk. Ondanks dat iedere werknemer zijn eigen specialisme heeft, vindt er dus veel kruisbestuiving plaats tussen de initiatieven van NBSS.

 

Constant samenwerken binnen een dynamisch team van jonge, sportgekke professionals zorgt ervoor dat dit zo’n toffe werkplek is. Daar komt bij dat je volledig de ruimte krijgt om middels jouw voetbalvisie Sportivun Voetbal naar een hoger plan te tillen. Je bent hier acht tot tien uur per week mee bezig, met een flexibele belasting en volgens de gebruikelijke werktijden binnen de voetbalwereld. Zoals gezegd is Sportivun Voetbal snelgroeiend, waardoor de arbeidsomvang naar alle waarschijnlijkheid op korte termijn zal toenemen. Uiteraard ontvang je voor jouw werkzaamheden een marktconform salaris.

 

Ben je enthousiast over deze vacature en wil je de nieuwe aanvoerder worden van Sportivun Voetbal? Solliciteer dan via https://sportkampenvansportivun.nl/manager-voetbal/

 

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

 

Soort dienstverband: Tijdelijk

 

Licentie en/of certificaat:

 

TC2 (Aanbevolen)       

TC3 (Vereist)