BWO moet acuut op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer

BWO moet vlak voor de start van de competitie alweer op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Na het vertrek van René Nijhuis vorig seizoen werd Paul Oberjé aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. Maar omdat de Hengeloër over een verlopen trainerslicentie beschikt, mag hij bij aanvang van de competitie niet op de bank plaatsnemen bij de tweedeklasser.

 

Clubman Oberjé is een tijd niet actief geweest op trainersgebied en wilde zijn club voorthelpen toen hem dat werd gevraagd. Na de degradatie van vorig seizoen nam hij de rol van hoofdtrainer op zich, op voorwaarde van toezegging van dispensatie. Die is echter niet verleend: “Ik heb een keurige brief opgesteld naar de KNVB en VVON (Vakbond Voetbal Oefenmeesters Nederland) met het verzoek dispensatie te verlenen zodat ik de vereiste licentiepunten kan behalen. Door medische omstandigheden ben ik hiervoor eerder niet in de gelegenheid geweest. Ik heb tot 18 september hiervoor uitstel gekregen, maar in die korte periode kan ik niet de benodigde punten halen”, aldus een balende Oberjé. Lees verder bij Tubantia